Brasilialainen taidepoppari CSS saapuu Suomeen

Brasilialainen taidepopbändi CSS saapuu tanssittamaan suomalaisyleisöä marraskuussa Helsinkiin. Vastikään uuden albuminsa ”La Liberación” julkaissut yhtye nousee Tavastia-klubin lavalle torstaina 17. marraskuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy Tiketissä maanantaina 12. syyskuuta.

Sao Paulosta kotoisin oleva viisihenkinen CSS on tuonut festareille, klubeille ja areenoille iloista, hyvän fiiliksen musiikkiaan vuodesta 2006 lähtien. Bändin solisti LoveFoxxx on herättänyt suurta ihailua erityisesti miespuolisessa väestössä. CSS:n albumien ”Cansei de Ser Sexy” (2006) ja ”Donkey” (2008) biisit ovat kuuluneet jo pitkään tanssilattioiden varmoiksi täyttäjiksi ympäri maailmaa. Kertoopa ”Donkey”-levyn ”Left Behind” -hittikin bändin villistä bileillasta Helsingissä keikan jälkeen.

Uusi ”La Liberación” -albumi syntyi Sao Paulossa, kun CSS pääsi vetämään pitkästä aikaa hieman henkeä rankan keikkaputken päätyttyä. Levy on sekoitus debyyttilevyn kapinallista energiaa ja kakkosalbumin grunge-kaikuja ja sillä kuullaan myös jenkkiduo Ratatatia ja Primal Screamin Bobby Gillespietä.

KEIKKA
To 17.11.2011 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myyntiin ma 12.9.2011 klo 9
26 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 28 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.