Bowie-tribuuttia Logomoon ja Kultsalle

Maailman parhaaksi David Bowie –tribuuttiesiintyjäksi nimetty brittiläinen David Brighton tuo Bowie-kiertueensa Suomeen marraskuussa. Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience –niminen konsertti nähdään Turun Logomossa maanantaina 7.11. ja Helsingin Kulttuuritalossa tiistaina 8.11. Liput tähän Bowie-tribuuttiin maksavat alkaen 59,50 euroa, ja ne ovat jo ennakkomyynnissä Menolipussa. Myynti Lippupisteessä ja Ticketmasterissa alkaa lauantaina 23. huhtikuuta kello 9.00.

Turkuun ja Helsinkiin saapuva konsertti esittelee David Bowien matkan avaruusajan rock-idolista hienostuneeksi mediatähdeksi. David Brighton on ääneltään, liikkeiltään ja eleiltään kuin David Bowie. Hän esiintyi aikanaan myös yhdessä David Bowien kanssa muun muassa TV-mainoksissa ja Bowien albumilla. Brighton on saanut tunnustusta Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloista, jossa hän on ollut pitkään mukana Las Vegasin Legends In Concert –show’ssa.

KEIKAT
Logomo, Turku MA 7.11. klo 19.00.
Kulttuuritalo, Helsinki TI 8.11. klo 19.00.

LIPUT
Alkaen 59,50 euroa ennakkomyynnissä jo Menolipussa. Myynti Lippupisteessä (Turun konsertti) ja Ticketmasterissa (Helsingin konsertti) alkaa lauantaina 23. huhtikuuta kello 9.00.