Bo Kaspers Orkester saapuu jälleen Suomeen

Pohjoismaisen rakastetuimpiin esiintyjiin lukeutuva Bo Kaspers Orkester viimeistelee parhaillaan uutta studiolevyään ja on vastikään julkistanut myös kiertuepäiviä tulevalle syksylle. Leppoisaa poprockia soittava ruotsalaisyhtye saapuu myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Finlandia-talossa keskiviikkona 14. marraskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 11. kesäkuuta Lippupalvelussa.

Bändistä on tullut viime vuosina myös Suomessa oikea kestosuosikki, jonka keikkalipuille on aina valtava kysyntä. Sympaattisen Bo Kasper Sundströmin luotsaama yhtye on vastikään nauhoittanut kymmenennen albuminsa, jota odotetaan kauppoihin syksyn alkupuolella.

Bo Kaspers Orkester lähettää terveisiä: ”Olemme tehneet kymmenennen albumimme. Kymmenennen! Ja tämä siltikin, vaikka viime ajat ovatkin olleet epätavallisen sekasortoista aikaa elämässämme. Olemme tästä ylpeitä. Syksyllä 9. marraskuuta eteenpäin kierrämme Pohjoismaita ja pääsemme tekemään sitä, minkä vuoksi elämme. Toivottavasti näemme joissain konserteistamme!”

KONSERTTI
Ke 14.11.2012 klo 19.30 Helsinki, Finlandia-talo
Ovet klo 18.30

LIPUT
Myyntiin ma 11.6.2012 klo 9
59 / 54 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä