Bo Kaspers Orkester ja Eva Dahlgren yhteiskonserttiin Hartwall Areenalle

Pohjoismaiden suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Bo Kaspers Orkester ja Eva Dahlgren saapuvat elokuussa Suomeen kahden ennen kokemattoman yhteiskonsertin tiimoilta. Ruotsalaissuosikit esittävät kummatkin keikoillaan täyspitkät omat settinsä. Helsingissä Bo Kaspers Orkester ja Eva Dahlgren konsertoivat maanantaina 19. elokuuta Hartwall Areenalla, josta rakentuu verhoiluilla noin 3000 hengen amfiteatterinomainen tila. Tässä erityisratkaisussa lava asettuu permannon puoliväliin, joten yleisö pääsee tunnelmoimaan lähelle artisteja. Helsingin konserttia seuraavana iltana Bo Kaspers Orkester ja Eva Dahlgren esiintyvät Turun Logomossa osana Linnan Juhlat -konsertti-iltojen sarjaa. Konserttien liput tulevat myyntiin perjantaina 14. kesäkuuta Helsingin osalta Lippupisteessä ja Turun osalta Lippupisteessä ja Lippupalvelussa.

Bo Sundströmin luotsaama Bo Kaspers Orkester julkaisi uusimman levynsä ”Du borde tycka om mig” viime vuoden lopulla. Yhtyeen uran 10. albumia kehuttiin lehdistössä kypsäksi ja lämpimäksi. Vuodesta 1991 viileää jazzia ja lämmintä soulia rockiin ja popiin yhdistellyt Bo Kaspers Orkester piipahti levynsä myötä Finlandia-talolla marraskuussa ja uudet kappaleet saivat hyvän vastaanoton yleisöltäkin. Livenä yhtyeen groove on ainutlaatuista. Bändijäsenten antautuminen musiikilleen on ihailtavaa ja kantaa takariviin saakka.

Ruotsin rakastetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Eva Dahlgren puolestaan suuntaa nyt ensimmäiselle kesäkiertueelleen viiteen vuoteen. Konserteissa yleisö pääsee kuulemaan hänen rakastetuimmat kappaleensa ja suurimmat hittinsä vuosien varrelta. Viime syksyn kiertueellaan Dahlgren sai loistavat arviot. Aftonbladet esimerkiksi kirjoitti, että ”hänen tähtensä loistaa kirkkaammin kuin koskaan”. Kiertueen tiimoilta Dahlgren kävi myös Helsingissä ja Turussa, joissa sai yleisöiltään valtaisat suosionosoitukset konserttiensa päätteeksi.

KONSERTTI
Ma 19.8.2013 klo 19.30 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18

LIPUT
Myyntiin pe 14.6.2013 klo 9
Toimituskuluineen alkaen 83,50 / 73,50 / 63,50 euroa euroa Lippupisteen myyntipisteistä