Biffy Clyro saapuu The Circukseen

Maailmanlaajuista suosiotaan jatkuvasti kasvattava skottilaistrio Biffy Clyro saapuu syksyllä laajan Euroopan-kiertueensa tiimoilta Suomeen. Taitavana ja intensiivisenä live-esiintyjänä tunnettu yhtye soittaa The Circuksessa, Helsingissä, perjantaina 8. marraskuuta. Klubikeikan liput tulevat myyntiin maanantaina 29. heinäkuuta Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Biffy Clyro julkaisi uusimman albuminsa ”Opposites” alkukeväästä. Tuplalevynä julkaistu kokonaisuus on kerännyt kovasti kehuja kunnianhimoisesta otteestaan ja ”Opposites” valittiinkin kesäkuussa Vuoden Levyksi Kerrang! Awardsissa lehden lukijoiden toimesta. NME Awardissa Biffy Clyro valittiin Parhaaksi brittiläiseksi yhtyeeksi. ”Opposites”-levyn singlet ”Black Chandelier”, ”Biblical”, ”Stingin’ Belle” ja ”Opposite” ovat keränneet myös Suomessa runsaasti radiosoittoa.

”Opposites” on siivittänyt vahvasti Biffy Clyron matkaa yhdeksi Ison-Britannian kiinnostavimmista yhtyeistä. Bändi on kasvattanut suosiotaan ja noussut loppuunmyydyiltä klubeilta kotimaassaan stadionluokan bändiksi. Elokuussa Biffy Clyro saa kunnian toimia Reading Festivalin sunnuntain pääesiintyjänä. Suomessa bändi esiintyi viimeksi Ruisrockissa, jossa se veti Niittylavan eteen valtavan yleisömeren.

KEIKKA
Pe 8.11.2013 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19
Ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT
Myyntiin ma 29.7.2013 klo 9
Toimituskuluineen alkaen 39 euroa Tiketin myyntipisteistä ja toimituskuluineen alkaen 39,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteissä