Axwell /\ Ingrosso ja moni muu kiinnitetty Weekend Festivalille

Entisistä Swedish House Mafian jäsenistä koostuva huippu-DJ-kaksikko Axwell /\ Ingrossosaapuu yhdeksi elokuisen Weekend Festivalin päätähdeksi. Tämä maailman DJ-tähtien suurimpiin nimiin lukeutuva kokoonpano on valloittanut yleisönsä Weekendissä viimeksi vuonna 2016.

Muita tapahtumaan nyt julkistettavia supertähtiä ovat mm. yhdysvaltalainen rap-tähti A Boogie Wit Da Hoodie, Skrillexin OWSLA-levymerkille kiinnitetty nuori DJ-tähti AC Slater, belgialainen drum ‘n ‘bass -musiikkityylin taituri Netsky sekä Alman kanssa viime vuonna yhteiskappaleen julkaissut ranskalainen huipputuottaja/DJ Martin Solveig, joka tekee Weekendissä Suomen keikkadebyyttinsä. Nyt julkistettavia kotimaisia artisteja ovat Alex Mattson, Gettomasa, The Second Level, Nelli Matula ja Onniboi.

Weekend Festivalin lippujen hinnat nousevat 12. maaliskuuta, jolloin tulevat myyntiin myös päiväkohtaiset liput ja loput lippukategoriat. Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä festivaali kasvaa tänä vuonna kolmipäiväiseksi, ja Hietaniemen uimarannalle odotetaan 17.-19. elokuuta yhteensä noin 100 000 festarivierasta.