Avenged Sevenfold ennakkokuunteluttaa On the Rocksissa

Avenged Sevenfold julkaisee uuden Hail To The King -albumin 23. elokuuta. Faneilla on kuitenkin mahdollisuus kuulla uuden levyn kappaleita ennakkoon jo kuukautta aikaisemmin eli 23. heinäkuuta Helsingin Hard Rock Cafessa järjestettävässä tilaisuudessa, jossa ovat mukana myös yhtyeen laulaja M. Shadows ja basisti Johnny Christ. Radio Rockin Laura Vähähyyppä haastattelee kaksikkoa ravintolan lavalla.

Fanit voivat voittaa pääsyn ennakkokuuntelutilaisuuteen osallistumalla kilpailuun Radio Rockin nettisivuilla.Tilaisuuteen ei myydä lippuja.

Avenged Sevenfoldin edellinen albumi Nightmare oli valtava menestys, ja yhtye pokkasikin albumista lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Nightmare nousi listojen kärkeen ympäri maailmaa, muun muassa Yhdysvalloissa ja Suomessa. Albumi sisälsi peräti kolme listaykköshittiä: Nightmare, So Far Away ja Welcome To The Family.

Tässä maistiainen lähiaikoina julkaistavasta Avenged Sevenfoldin uuden albumin ensimmäisestä singlestä.

Avenged Sevenfold konsertoi Helsingin Hartwall Areenalla 6. marraskuuta. Konserttijärjestäjä Live Nation tiedottaa lipunmyynnin alkamisesta ja muista yksityiskohdista lähiaikoina.