Are You NOT Gonna Go My Way – Lenny Kravitz ei tulekaan Suomeen

UPDATE 11.9.  Keikka on peruttu.

Parisen viikkoa sitten tuli ilmi, että Lenny Kravitzin Hartwall Areenalle syyskuun 17. päivälle suunniteltu konsertti ei toteudu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti artistin elokuvasitoumusten vuoksi. Kravitz on luvannut tulla Suomeen ensi vuonna ja Live Nation Finland on käynyt neuvotteluja uudesta keikkapäivämäärästä. Neuvotteluista huolimatta uutta päivämäärää ei olla kuitenkaan tähän mennessä saatu varmistettua ja näyttäisi siltä, ettei sitä ole mahdollista varmistaa lähiaikoina. Live Nation Finland tiedottaa uudesta keikkapäivämäärästä erikseen myöhemmin. Tällä välin Kravitzin syyskuiselle konserttipäivälle lipun jo ostaneita pyydetään palauttamaan lippunsa niiden ostopaikkaan perjantaihin 19. lokakuuta mennessä.

Jo ostetut liput tulee palauttaa samaan Lippupisteen myyntipisteeseen, josta liput on ostettu. Lippupisteen nettikaupasta ja R-kioskilta ostetut liput tulee lähettää postitse yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen:
Lippupiste Oy
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

Funk-rockin kuningas Lenny Kravitz esiintyy yhtyeineen Hartwall Areenalla maanantaina 17. syyskuuta. Karismaattinen laulaja/multi-instrumentalisti villitsi viimeksi neljä vuotta sitten suomalaiset niin, että hänen kaksi esiintymistään arvioitiin kyseisen kesän energisimmiksi. Tulevan Helsingin konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 21. toukokuuta Lippupisteessä.

Edelliset, vuonna 2008 Turussa ja Helsingissä toteutuneet Lenny Kravitzin areenakonsertit olivat lähes kolmituntisia hittiputkia, jotka arvioitiin lehdistössäkin kyseisen kesän energisimmiksi ja kuumimmiksi muutenkin kuin hellelukemien puolesta. Niinpä on hienoa saada tämä loistava esiintyjä, lahjakas lauluntekijä, multi-instrumentalisti, tuottaja ja sovittaja jälleen Suomeen. Keikoilla Kravitzin voi nähdä kitaransoiton lisäksi myös basson varressa, rumpujen takana ja kosketinsoittajana. Lisäksi Lenny Kravitz on syystäkin nelinkertainen Grammy-voittaja ”Best Male Rock Vocal Performance” -sarjassa. Megahitit kuten ”It Ain’t Over ’Til It’s Over”, “Mama Said”, “Always On The Run”, ”Are You Gonna Go My Way” ja “Fly Away” ovat kiistatonta rockhistoriaa.

Esikoisalbumi ”Let Love Rule” ilmestyi 1989. Tähän mennessä amerikkalaisrokkari on julkaissut yhdeksän studioalbumia sekoittaen komeasti raskaanrouheaa rockia, retro-soulia, magneettista funkia ja 60-luvun puhtoista popia. Perheystävien Duke Ellingtonin, Ella Fitzgeraldin ja Miles Davisin vaikutteet kuultavat musiikissa vahvasti läpi. Tuorein, vuonna 2011 ilmestynyt ”Black And White America” käsittelee monikulttuurisuutta henkilökohtaisella tasolla, sillä Kravitzin isä oli valkoinen juutalainen, äiti tummaihoinen kristitty. Toiveikkaan optimistinen musiikki on saanut mausteensa kappaleiden syntysijoilta, 400 hengen yhteisöstä Bahamalla sekä Pariisin kaduilta.

Yksi Lenny Kravitzin uran kulmakivistä, alun perin vuonna 1991 ilmestynyt “Mama Said”, julkaistaan 6. kesäkuuta laajennettuna erikoispainoksena. Mukana on 21 bonuskappaletta, joista 15 on ennen julkaisemattomia. Täydennystä on löytynyt Kravitzin omista arkistoista.

KONSERTTI
Siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan
Ma 17.9.2012 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet aukeavat klo 18.30

LIPUT
Myyntiin ma 21.5.2012 klo 9.00
58 / 55 euroa + mahd. toimituskulut Lippupisteen