AraabMuzik tuo instrumentaalisen hip hopin Tavastialle

Instrumentaalista hip hopia esittävä yhdysvaltalaisartisti AraabMuzik saapuu keväällä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Intensiivisisen hengästyttävistä live-esiintymisistään ja vakuuttavista MPC-rumpukoneella tehdyistä biiteistään tunnettu muusikkovelho esiintyy Helsingin Tavastialla tiistaina 5. maaliskuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy keskiviikkona 12. joulukuuta Tiketissä.

AraabMuzik, oikealta nimeltään Abraham Orellano, on kahdessa vuodessa ehtinyt luomaan vahvan statuksen hiphop-piireissä. Modernia hiphopia taituroiva artisti kuvailee saaneensa vaikutteita tuhteihin rytmityksiinsä mm. latinalaisamerikkalaisista juuristaan. AraabMuzikin intohimo musiikkia kohtaan ilmeni jo hyvin nuorella iällä. Ainoastaan kolmevuotiaana hän hämmästytti rumputaituroinnillaan ja jo kymmenvuotiaana AraabMuzik tuotti omaa musiikkia kosketinsoittimilla. Rumpubiittien, kosketinsoittimien ja hip hop -musiikin yhdistämisestä onkin muodostunut AraabMuzikin hyvin omaperäinen tyyli.

Kesällä Flow´ssa räjäyttävän show’n vetänyt AraabMuzik on kerännyt kiitosta ympäri maailmaa live-esiintymisistään ja MPC-sorminäppäryydestään. AraabMuzikin keikoilla nähdään vierailijoita sekä kuullaan tuhteja soundeja ja nopeita biittejä, jotka pistävät tanssijalan väkisinkin vipattamaan. Mm. hip hopia ja elektronista musiikkia yhdistelevästä monitaiturista on povattukin Skrillexin kaltaista menestystä. Tuottajana kunnostautunut AraabMuzik on tehtaillut kappaleita myös Busta Rhymesille, Jadakissille, The Diplomatsille ja Ludacrisille. Uudella, alkuvuodesta julkaistavalla kolmannella levyllään AraabMuzik on tehnyt yhteistyötä mm. Diplon sekä Skrillexin kanssa.

KEIKKA
Ti 5.3.2013 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myyntiin ke 12.12.2012 klo 9
20 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 22 euroa, mikäli lippuja on jäljellä