Anthrax, Gorija ja Mantar lisäävät Tuskaa

Tuska lisää ensi kesän ohjelmaansa jälleen kunnon rykmentin kansainvälisiä särösotureita. Thrashin parhaaseen A-ryhmään lukeutuva Anthrax on kiinnitetty ensi kesän ohjelmistoa lujittamaan. Anthraxin tulevan kesän Suomen festivaalikeikat ovat osa JaloTuska-yhteistyötä, jonka myötä yhtye nähdään sekä Oulussa että Helsingissä. Anthrax esiintyy Jalometalli-festivaalilla 8.-9.7.2016 ja viikkoa aiemmin Tuskassa.

– Tämä on mainiota jatkumoa festivaalien väliselle yhteistyölle, joka on jatkunut kulisseissa jo vuosia. JaloTuska-yhteistoiminta näkyy erilaisten tapahtumajärjestelyiden muodossa nyt selkeämmin myös yleisölle, toteaa Jalometallin promoottori Marco Järvenpää.

– Johtavien metallifestivaalien tiivis yhteistyö tuo mukanaan mahdollisuuden hyödyntää kummankin tapahtumajärjestäjän kontakteja ja näkemyksiä entistä tehokkaammin.
Tämä heijastuu varmasti positiivisena kehityksenä paitsi Tuskan ja Jalometallin artistikattauksissa, mutta myös ympärivuotisten keikkojen ohjelmissa, summaa Tuska-promoottori Jouni Markkanen.

Teknisen ja progressiivisen dödiksen ranskalainen mahtiryhmä Gojira palaa Tuskaan vuosien tauon jälkeen. Saksalainen Mantar tarjoilee kahden miehen voimin black metal / crust / doom -junttausta. Bändi Death By Burning -lätty muuten julkaistiin suomalaisen Svart Recordsin toimesta toissavuonna.

Kaikki ensi kesän Tuskan lippukategoriat ovat nyt myynnissä. Nyt ensi kertaa alaikäisille on saatavilla edullisempia lippuja. Tsekkaa tarkemmat tiedot Tuskan LIPUT-sivulta tai suoraan lippukaupoista. Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippupiste.