Amaranthe saapuu kahdelle jäähallikeikalle uuden levyn voimin

Ruotsalainen metallibändi Amaranthe julkaisee viidennen studioalbuminsa HELIX 19.10. Massiivisista soundeistaan ja koukuttavista kertosäkeistään tunnettu ruotsalaisyhtye on kasvanut levy levyltä yhä isommaksi ja suositummaksi. Tänään perjantaina 10. elokuuta albumilta julkaistaan ensimmäinen single 365. Albumi äänitettiin Hansen Studiolla Tanskassa ja sen tuotti tuttuun tapaan Jacob Hansen.

Kitaristi Olof Mörck kertoo uudesta singlestä seuraavaa: ”Uusi singlemme 365 on kaikkea sitä mitä Amaranthe vuosimallia 2018 edustaa: raikas, moderni, raskas ja raaka. Kappale julistaa, ettemme ole hidastamassa tahtia tai asettumassa paikoillemme, vaan että uudistumme koko ajan samalla kun pysymme uskollisena tunnusomaiselle soundillemme.”

Bändi saapuu uuden albuminsa myötä Suomeen kahdelle keikalle osana The Helix World Tour -kiertuettaan. Yhtye nähdään 15.2. Oulun jäähallissa ja 16.2. Helsingin jäähallin Black Boxissa. Liput keikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 15.8.

KEIKAT

pe 15.2.2019 Oulu, Energia-Areena
39 e + toimituskulut (Ticketmaster), ovelta 45 e (jos jäljellä)

la 16.2.2019 Helsinki, Jäähalli Black Box
39 e + toimituskulut (Lippupiste), ovelta 45 e (jos jäljellä)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.