Alppipuistossa Kansanjuhlitaan taas heinäkuussa

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n järjestämä perinteinen Kansanjuhla valtaa helsinkiläisen Alppipuiston jälleen lauantaina 27.7.2013. Ajankohtaista livemusiikkia tarjoava, rennon piknikhenkinen tapahtuma on pääsymaksuton ja ikärajaton. Tapahtuma on aiempina vuosina vetänyt puiston täyteen väkeä, ja ELMU ennustaa perinteelle jatkoa aurinkoisissa merkeissä.

Kuudetta kertaa järjestettävä ulkoilmatapahtuma tulee tänä vuonna olemaan tyylilajillisesti erityisen monipuolinen. Puiston lavalle kapuaa mm. kesällä toisen albuminsa julkaiseva, rakettimaisessa nosteessa oleva räpnelikko Gasellit, päräyttävästä lavashow’staan tunnettu Räjäyttäjät sekä hipsterien päiväuni Pimeys.

Perinteisen elävän musiikin lisäksi Kansanjuhlassa kuullaan oheisohjelmana Bass Camp -nuorisoprojektin DJ-lupauksia. Tapahtuman ohjelmistossa on tänäkin vuonna satsattu lastenohjelmaan, joten minikansalaisetkin pääsevät vispaamaan kinttua ja verryttelemään äänijänteitä oikein urakalla, sen ELMU lupaa.

Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa Facebookissa huhtikuun mittaan. Alppipuiston Kansanjuhla on osa Helsingin kulttuurikeskuksen tuella järjestettävää Alppipuiston Kesä -tapahtumasarjaa.

ALPPIPUISTON KANSANJUHLA 27.7.2013 KELLO 12-22

GASELLIT
PIMEYS
RÄJÄYTTÄJÄT
+ muut esiintyjät julkaistaan Facebookissa huhtikuun aikana

Tapahtumaan on vapaa pääsy. ELMU suosittelee jättämään sen bensaa taikka löpöä nielevän kapineen kotiin ja saapumaan apostolinkyydillä, fillarilla tai julkisilla. Peace & love in Alppipuisto!