Alppipuistossa Kansanjuhlitaan jälleen

Alppipuiston Kansanjuhla ’12 on helsinkiläisille livemusiikin ystäville suunnattu ilmaistapahtuma. Jo vuonna 1979 ensimmäistä kertaa järjestetty Kansanjuhla painottuu tänä vuonna kitaravoittoiseen pop- ja rockmusiikkiin. Viiimeisten parin vuoden aikana festivaali on ollut tupaten täynnä ja täksikin vuodeksi ELMU ennustaa auringon paistetta, rauhaa ja rakkautta – saavu siis ajoissa varmistaakseksi parhaat fiilistelypaikat.

Viidennen perättäisen Alppipuiston Kansanjuhlan myöhäisiltapäivässä lauteilla nähdään pirteää suomirockia veivaava Pasa ja kaunisti folkin ja popin rajalla tasapainoileva Sansa. Alkuillasta lavalle nousee toukokuussa uuden “Autiomaa”-albumin julkaissut elektro-iskelmäyhtye Shotgun Club, ja kesäkuussa niinikään uuden “Pines”-albumin julkaissut Kiki Pau. Progressiivista indierockia tarjoilee kolmatta albumiaan valmisteleva Murmansk ja illan päätteeksi – pop/rock -kaavasta poiketen – juhlayleisöä viihdyttää takuuvarma tanssittaja Martti Servo & Napander.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin Kulttuurikeskuksen kanssa ja se on osa Alppipuiston kesä 2012 –tapahtumasarjaa.

ALPPIPUISTON KANSANJUHLA ’12
PE 20.7.2012
KLO 16:00 – 22:00

Tapahtumaan on vapaa pääsy.