Alppipuiston kansanjuhlan ohjelma valmis

Alppipuiston Kansanjuhlan esiintyjäkattaus on valmis. Heinäkuun viimeisenä lauantaina yhdeksän kovaa kotimaista kokoonpanoa kipuaa puiston lavalle viihdyttämään festivaalikansaa. Päivä polkaistaan käyntiin lastenohjelmalla ja lavalle ensimmäisenä kansaa kapuaa pomputtamaan -kookospähkinä vieköön!- ketkäpä muutkaan kuin Gommi ja Pommi. Yhteislaulu jatkuu sirkusmaisissa tunnelmissa Niina Bellin Sirkusparaati-levyn julkaisukeikalla.

Lastenohjelman jälkeen puistossa kuullaan Streak and the Ravenin kirpaisevan viileää elektroa, Gasellien tuoreuttaan tirisevää suomiräppiä, Eva on the Western Castle Islandin malesialaispopilla maustettua hyvänmielen indierockia sekä täräyttävän tajunnanräjäyttävää punkia Räjäyttäjiltä. Joukkoon mahtuu myös suomirockin ja indien kasteenraikasta sekoitusta Pimeyden veivaamana sekä Pintandwefallin garagerockin poluillta vaeltamaan lähtenyttä tunnelmointia. Takuuvarmasti hillittömän pitelemättömät bileet tarjoilee päivän pääesiintyjä, Roope Salminen & Koirat, paukuttaessaan hip hop -covereita sekä kotimaan kamaralta että valtameren takaa Ameriikasta.

Settien välissä levyjä soittavat Bass Camp DJs. Lastenohjelman aikana on tarjolla myös muuta oheisohjelmaa, kuten Taitoliikuntakeskuksen pallomeri ja kuperkeikkapatja.

Alppipuiston Kansanjuhla on osa Helsingin kulttuurikeskuksen tukemaa Alppipuiston Kesä –tapahtumasarjaa. Muihin tapahtumiin voi tutustua osoitteessa alppipuistonkesa.info. Kaikkiin tapahtumiin on vapaapääsy.

ALPPIPUISTON KANSANJUHLA 27.7.2013 KELLO 12-22. VAPAA PÄÄSY, EI IKÄRAJAA.