Adam Lambert sittenkin Queenin vokalistiksi Englannin Sonisphereen

Huhuja tästä on jo liikkunut netissä ja Adam Lambert on niitä myös aktiivisesti ampunut alas, mutta totta se nyt loppujen lopuksi on. Queen tekee Adam Lambertin vahvistuksella paluun Knebworth Parkiin Englantiin, jossa yhtye teki viimeisen ja yhden legendaarisimmista konserteistaan Freddie Mercuryn kanssa, lähes 26 vuotta sitten. Queen ja Adam Lambert ovat Knebworthissa Sonisphere 2012 –festivaalin pääesiintyjinä. Festivaali järjestetään 6.–8. heinäkuuta.

Adam Lambertin esiintymisestä legendaarisen Queenin solistina on huhuttu jo siitä asti, kun he esittivät yhdessä We Are the Champions -kappaleen Lambertin kanssa American Idolin finaalissa jo 2009. Yhtyeen ja Lambertin kemiat kohtasivat ja niinpä Brian May ja Roger Taylor kutsuivat Adamin solistikseen MTV:n European Music Awardseihin marraskuussa 2011, jossa he esittivät potpurin Queenin isoimmista hiteistä.

“Judging by my incoming mail, this decision will make a lot of people very happy. It’s a worthy challenge for us, and I’m sure Adam would meet with Freddie’s approval! And what better place to revisit, and walk those emotional paths than Knebworth? It will be a rush.” , kertoo Brian May.

Tässä se American Idol -veto.

Mitä mieltä itse olet tästä yhteistyöstä?