Absoluuttiselta Nollapisteeltä kaksiosainen scifi-teemalevy

12. lokakuuta julkaistava Pisara ja lammas 1 on Absoluuttisen Nollapisteen kaksiosaisen teemalevyn ensimmäinen osa. Kronologisesti etenevä scifi-tarina tapahtuu läheisessä tulevaisuudessa. Planeetta Hyvästä lähetetään liikkeelle pahaa sisältävä pisara. Se liitää halki avaruuden kohti Maata, ja…

Rooleissa: Erkki Seppänen (Lammas), Olavi Uusivirta (Paimen) ja Paula Vesala (Nainen). Lisäksi tarinaa kuljettavat kertoja Tommi Liimatta sekä Emilia Norpasta, Lotta Savolaisesta ja Teemu Eskelisestä koostuva kuoro.

Tuottaja-basisti Aake Otsalan, kitaristi-kosketinsoittaja Aki Lääkkölän ja rumpali Tomi Krutsinin esiinmanaama musiikki on väkeväkäänteistä mutta melodista progressiivista rockia, joka kulkee samassa rekisterissä kuin progehistorian muistettavimmat levytykset.

[youtube l5-XDoQ07p4]


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.