3+2=6, ainakin jos kyseessä on autotallirock

Bar Loosessa järjestetään 16.-17.8. ensimmäinen 3+2=6 Festival. Kyseessä on pienimuotoinen kahden päivän tapahtuma, joka esittelee mielenkiintoisia kotimaisia ja ulkomaisia rockyhtyeitä, joita yhdistää autotallinmakuinen rock´n´roll.

Festivaalin ensimmäisenä päivänä 16.8. Bar Loosen lauteilla nähdään ja kuullaan kolme trioa. Pääesiintyjänä nähdään huippuiskussa oleva joensuulainen punkbilly-yhtye Relentless ja lämmittelystä vastavat garagerockia ja punkpoppia yhdistelevä mimmitrio Miau sekä helsinkiläinen hard rock–trio Feral Burn, jonka musiikissa on kuultavissa vaikutteita 70-ja 80-luvun rockista ja bluesista.

Lauantaina 17.8. siirrytään trioista kahden miehen bändeihin. Illan pääesiintyjäksi on värvätty englantilais-ruotsalainen Thee Gravemen, joka on niittänyt mainetta hautausmaankatkuisella garagerockillaan ympäri Eurooppaa. Muiden muassa The Brandedin riveistä tunnettujen hemmojen lavan lämmittää tanskalainen Java Skull, jossa vaikuttavat The Untamed ja Jetsons-yhtyeiden laulaja-kitaristi Mark sekä rumpali Jacob. Luvassa onkin arkaanista bluesin ja garagerockin sekasiittoista riemujuhlaa. Illan kotimaisena vahvistuksena nähdään helsinkiläinen garagepunkblues-yhtye Black Magic Six. Bändi on paraikaa viimeistelemässä marraskuussa ilmestyvää uutta mini-LP:tä Halfway to Hell, josta tullaan kuulemaan muutama ennakkopala myös Bar Loosessa.

Festivaalin ennakkoliput myy Tiketti. Yhden päivän lippu maksaa ennakosta 6€ ja kahden päivän lippu 11€. Liput ovetlta maksavat 8€ per ilta.

3+2=6 Festival
16.-17.8.2013 Bar Loose, Helsinki

Perjantai 16.8.
Relentless, Miau, Feral Burn

Lauantai 17.8.
Thee Gravemen (S/UK), Java Skull (DK), Black Magic Six

LIPUT
1 pv 6/8€, 2pv 11€
ennakkomyynnissä Tiketissä